hirdetés
hirdetés
hirdetés

Muse Budapest

Modern és klasszikus összhangban: új közösségi iroda nyílt

Az iroda alapítója Mekis Dániel zeneszerző célja, hogy ne csak egy közösségi tér, hanem egy kreatív műhely váljon a Szent István körúti lakásirodából.

Muse Budapest néven nyílt közösségi iroda a Szent István körúton. A Muse Budapest alapítója, Mekis Dániel zeneszerző, aki belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín melllett az ingatlan felújítását is felügyelte.

A Muse közleménye szerint az iroda a klasszikus polgári lakások hangulatát ötvözi modern elemekkel. Az iroda központja egy 40 m²-es közösségi tér, felette egy 20m²-es, babzsákokkal és kanapéval berendezett tér található. Emellett a két külön szoba tárgyalásra, vagy kisebb rendezvények megtartására is alkalmas.

Kattintson galériánkért!
Kattintson galériánkért!

Az asztalok egy-egy napra, vagy hosszabb távra is bérelhetőek, de dedikált asztalok bérlésére is van lehetőség. Az alapító hosszabb távú terve pedig az, hogy egy olyan kreatív műhely alakuljon itt ki, amely nemcsak a kreatív alkotásnak ad otthont, de helyszínt biztosít kezdő művészek kiállításainak, valamint a bérlők munkáját segítő workshopoknak is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés