hirdetés
hirdetés
hirdetés

Muse Budapest

Modern és klasszikus összhangban: új közösségi iroda nyílt

Az iroda alapítója Mekis Dániel zeneszerző célja, hogy ne csak egy közösségi tér, hanem egy kreatív műhely váljon a Szent István körúti lakásirodából.

Muse Budapest néven nyílt közösségi iroda a Szent István körúton. A Muse Budapest alapítója, Mekis Dániel zeneszerző, aki belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín melllett az ingatlan felújítását is felügyelte.

A Muse közleménye szerint az iroda a klasszikus polgári lakások hangulatát ötvözi modern elemekkel. Az iroda központja egy 40 m²-es közösségi tér, felette egy 20m²-es, babzsákokkal és kanapéval berendezett tér található. Emellett a két külön szoba tárgyalásra, vagy kisebb rendezvények megtartására is alkalmas.

Kattintson galériánkért!
Kattintson galériánkért!

Az asztalok egy-egy napra, vagy hosszabb távra is bérelhetőek, de dedikált asztalok bérlésére is van lehetőség. Az alapító hosszabb távú terve pedig az, hogy egy olyan kreatív műhely alakuljon itt ki, amely nemcsak a kreatív alkotásnak ad otthont, de helyszínt biztosít kezdő művészek kiállításainak, valamint a bérlők munkáját segítő workshopoknak is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés