hirdetés
hirdetés

Ajánló: Pozitív szervezetek meetup sorozat

Miért érdemes pozitív szervezetet építeni? És hogyan kezdjünk bele?

Felmérések százai igazolják, hogy a reziliens és egészséges szervezetek produktívabbak, profitábilisabbak a klasszikus szervezetekhez képest.

 

„Az optimista értékesítők 56% -kal szárnyalják túl eladásban pesszimista társaikat.” – Shawn Achor: Boldogság, mint versenyelőny

„A kimagasló teljesítményű munkatársak akár 400%-kal nagyobb produktivitást tudnak biztosítani, mint átlagos kollégáik.” – HBR 

... de mi is az a pozitív szervezet?

Olyan kultúrában működő közösség, amelyben mind a tulajdonosok, a munkáltatók és munkavállalók win-win helyzetben vannak. A szervezet minden tagja fejlődik, kiteljesedik, értékesnek és fontosnak érzik magukat. Élettani szempontból mindenki teljesítőképessége optimumán van, és teremtő módon vesz részt a hétköznapi feladatok megoldásában.

Mi a célunk a meetup sorozattal?

Megvalósul egy álom, elindul a pozitív szervezetek meetup sorozata! Január 30-tól minden hónap utolsó csütörtökén találkozunk azokkal, akik sikeresen alkalmazzák vagy alkalmazni szeretnék a pozitív pszichológia eszköztárát, melynek köszönhetően élvezhetik azokat a gazdasági előnyöket, amelyeket az érett és elkötelezett munkatársi gárdának köszönhetnek.

A novemberi Pozitív Pszichológia konferenciánkon hangzott el a kérés: „Jó lenne többször találkozni” – jobban elmerülni egyes témákban. Építsünk közösséget, beszélgessünk, tanuljunk egymástól, érjük el azt a kritikus tömeget, amely üzleti kultúránk meghatározó erejévé válhat. 

Első célunk, hogy a meetup sorozat helyre tegyen félreértett fogalmakat – mint például, hogy a pozitív pszichológia több, mint a „keep smiling” mozgalom, hogy erőt, döntésképességet vár a vezetőktől akkor is, amikor a helyzet ellentmondásos, és a döntés kockázatokat rejt magában. 

Első találkozónk éppen ezért az érték alapú, nehéz vezetői döntésekről fog szólni. Ezen alkalommal a gyakorlati alkalmazhatóságot és hitelességet vendégünk Gazsi Zoltán az Eisberg Magyarország Kft. ügyvezetője biztosítja.

Légy velünk, ismerkedj, oszd meg gondolataidat, taníts bennünket, tanulj velünk, és persze töltődj fel energiával – hogy Életet vihess a szervezetedbe!

Egyedülálló kutatási eredmények 

Másodlagos célunk folyamatosan hírt adni Barbara Fredricksonnal zajló közös kutatásunkról. Barbara Fredrickson a pozitív érzések világhírű kutatója, aki novemberi konferenciánk keynote előadója volt. A most induló projekt lesz az első, amelyben európai munkakörnyezetből származó adatokkal bővül ki a kutatás. 

Ha mindez felkeltette az érdeklődéseteket, szuper hírünk van: most még van lehetőség csatlakozni csapataitokkal a felméréshez! Ha teheted, gyere el január 30-án az első meetup-unkra, és vésd be a naptáradba, hogy minden hónap utolsó csütörtökje biztosan a pozitív szervezetekről szól majd!

Link:

https://www.meetup.com/Pozitiv-szervezetek-Positive-organisations/events/267774027/

(x)

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés