hirdetés
hirdetés

Last call a HR és Pszichológia képzésünkre

Miért cécézted rá a főnököm?!

„Persze, eltűnt az email… keressem meg helyetted megint én!” „Nem hiszem el, hogy még erre a munkára sem kaptam egy visszajelzést a főnökömtől!” ; „Megőrülök attól, hogy a saleseket csak a bevétel érdekli és semmi más!” ; „Most komolyan, mit csinál a marketing?!” ; „Miért kell mindenkit elhívni erre a meetingre, egyáltalán miért kell erről meetinget tartani?!” ; „Kösz, hogy a főnökömet is rácécézted!” „XY-nal képtelenség együtt dolgozni!” És még lehetne sorolni azokat a mondatokat, amik a világ összes munkahelyén elhangzanak időről időre. Néha kisebb, néha nagyobb bosszúságok. Ha utóbbi, akkor előbb-utóbb ezek miatt távozunk is a cégtől.

 

Akár személyes, akár szakmai témáról szól a bosszankodásunk, frusztrálódunk és az érzelmeinkre hat. Bármerre fordulunk: mindenhol tetten érhető a pszichológia a munkahelyünkön. Legyen szó a konfliktuskezelésről, a szakmai és magánkapcsolatokról, a kiválasztásról, fejlesztésről stb. Ezért gondoltuk fontosnak, hogy HR és Pszichológia képzést hirdessünk meg, ami mindenkihez szól, aki emberekkel dolgozik, és akit érdekel a pszichológia.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu egy tíz éve működő szakmai műhely, a Süddeutscher Verlag Magyarországi leányvállalata, a PPH Média, Magyarország legnagyobb szaklapkiadója égisze alatt. Tíz év alatt olyan mennyiségű tudás, tapasztalat és szakértői ismeretségi kör halmozódott fel e szakmai műhelyben, hogy úgy éreztük, ennyi idő elteltével rászolgáltunk arra, hogy már ne csak rövid workshopok és konferenciák, de egy hosszabb lélegzetű képzés formájában is tudást adjunk át. Épp ezért hirdetjük most meg a féléves HR és PSZICHOLÓGIA képzésünket.

Röviden a képzésről:

Kiknek ajánljuk?

Képzésünk célja, hogy a HR-folyamatok során felmerülő kérdésekre az alkalmazott pszichológiai tudás segítségével adjunk válaszokat, egy gyakorlatias, egyedi szemléletmódot kialakítva, mellyel egységben lehet majd kezelni a HR-folyamatokat. A képzés során az egyes HR-tevékenységekhez konkrét eszközöket, módszereket is adunk, melyekkel színvonalasabbá és hatékonyabbá válik a napi munkavégzés. Az itt oktatott pszichológia egy hasznos kiegészítő tudás a HR, vállalatvezetés és coaching mellé.

Az oktatás formája

A vírushelyzet alatt kizárólag online tartjuk az órákat, de ha lesz lehetőség, és a résztvevők részéről egybehangzó igény a nyitásra, akkor közös megegyezéssel áttérhetünk a blended learning formájára. A HR és Pszichológia egy féléves képzés, mely 2021. februártól júliusig tart. A félév során tíz plenáris képzési nap van kéthetente pénteken, és kilenc nap egyéni vagy csoportos konzultációs lehetőség szintén pénteki napokon.

A képzés szakmai felelőse és vezető oktatója Földi Miklós Dániel, munkapszichológus, tanácsadó és Gábor Fanni, közgazdász-viselkedéselemző, az Üzlet és Pszichológia és hrpwr.hu főszerkesztője. Az oktatásban további meghívott előadók vesznek részt, többek között:

Dr. Bánki György pszichiáter (téma: személyiségzavarok a munkahelyeken)

Limpár Imre tanácsadó pszichológus (téma: önismeret jelentősége a munkában)

Füzér Gábor munkapszichológiai tanácsadó, Assessment Systems ügyvezető igazgatója, ELTE PPK meghívott előadója (téma: személyiségtesztek, kiválasztás)

Magos Anna szervezetpszichológus (téma: hálózatelmélet)

Dr. Székely Vince pszichológus-coach, a Magyar Coaching Pszichológia Egyesület elnöke (téma: pszichológia és coaching)

Torma Kálmán szervezeti pszichológus, vezetői tanácsadó, az Üzlet és Pszichológia állandó szerzője, (téma: konfliktuskezelés szervezeten belül)

Krasz Katalin egyetemi adjunktus, Ergonómia és Pszichológia Tanszék BME (téma: telejsítményértékelési rendszerek)

Gábor Fanni, közgazdász-viselkedéselemző, az Üzlet és Pszichológia és hrpwr.hu főszerkesztője (téma: exitinterjúk).

A képzés pénteken indul, most még egy napig lehet rá jelentkezni itt!

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Szerkesztőségi, független vagy márkázott podcastok, videók, dokusorozatok versenye.

hirdetés