hirdetés
hirdetés
hirdetés

Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2018

Meghosszabbították a nevezést az Employer Branding Awardra

Több, mint egy héttel meghosszabbították az Employer Branding Award 2018 nevezési határidejét, így a pályaműveket 2019. január 21-ig várják. 

A pályázat a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat jutalmazza és mutatja be a szakmai közönségnek.

Az idei pályázaton is közép-, illetve nagyvállalati kategóriákban nevezhetnek a munkáltatók. A vállalatok két szakmai kategóriában nevezhetnek: éves Employer Branding stratégia bemutatásával, illetve rövidebb munkáltatói márkaépítési kampányokkal lehet nevezni a 2018-as évből. "Az induló vállalatok mércét állítanak versenytársaiknak, tükröt tartva a magyar munkáltatók többségének" – fogalmaz a pályázatot meghirdető Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ).

A 2017-es díjazottak
A 2017-es díjazottak

További információk és a pályázati kiírás is elérhető az Employer Branding Award honlapján.

A jelentkezéseket és a pályázatok leadását tehát 2019. január 21-ig várja a Magyar PR Szövetség kizárólag elektronikus formában az Employer Branding Award honlapon keresztül. Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2019 tavaszán várható.

Az Employer Branding Award bekerült a Kreatív által jegyzett PR Toplista pontszerző versenyei közé, így a díjazott vállalatok együttműködő partnerei (ügynökségek) számíthatnak utólagos pontjóváírásra.

(A borítóképen a tavalyi díjak láthatók.)

 

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés