hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aktuális

Lezárult az első Hrkomm Award

Idén első alkalommal hirdettük meg a HRKOMM Award versenyt. Minden kommunikációs megoldással lehetett pályázni, amelyet Magyarországon tevékenykedő cég saját vagy más vállalatok számára készült, amely HR kutatásról, HR innovációról szólt, vagy munkavállalók és partnerek felé irányult.

Összesen 70 nevezés érkezett, ebből a legtöbb a partnerek és leendő munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások kategóriájába, szám szerint 32. Ettől kissé lemaradva 29 pályázattal áll a munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások kategóriája.

A HR kutatási megoldások kategóriába olyan kutatási megoldásokat vártunk, amelyek segítségével a szervezet HR területe korábban nem ismert információkhoz jutott, és amelyek segítségével jelentősen alakított a terület működésén vagy új megoldásokat vezetett be a szervezetben.

A HR innováció kategóriába várt megoldások alapvetően változtattak a vállalat HR-kommunikációján és érdemben befolyásolták a cég belső kommunikációját. Ezek között lehet egy új szoftver bevezetése csakúgy, mint mondjuk az iroda felújítása vagy egy megújított motivációs és kompenzációs rendszer kidolgozása és kommunikációja.

A munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások közé tartoztak az adott cég belső kiadványai, vállalati eseményei, integrációt szolgáló megoldásai, talent management/mentoring megoldások, változásmenedzsment belső kiadványai, kríziskommunikációs elemek, motivációs és juttatási rendszer, valamint hatékonyságnövelő megoldások kommunikációja, employer branding vagy egyéb, ezen kategóriákba nem besorolható HR kommunikációs kampány.

A partnerek és leendő munkavállalók felé irányuló kommunikációs megoldások toborzásra és reputációnövelésre irányultak, CSR tevékenység HR kommunikációs elemmel, HR kommunikációs megoldások ügyfelek felé, valamint egyéb, ezen kategóriákba nem besorolható HR kampányok.

A zsűri tagjai:

Zsűrielnök:

Bek-Balla László, Erste Bank Hungary, Head of HR

További zsűritagok:

 • Aczél Petra, BCE - Magatartástudományi és Kommunikációs Intézet, intézetigazgató
 • Bába-Szabó Magda, Generali, HR és kommunikációs igazgató
 • Balaton Anita, Café PR, ügyvezető
 • Bertalan Imre, OTP Bank, HR vezető
 • Chrenóczy-Nagy Judit, ICF magyar tagozat, elnök
 • Gábor Fanni, Üzlet & Pszichológia és HRPWR, főszerkesztő
 • Horváth Krisztina, SAP, HR vezető
 • Horváth-Magyary Nóra, K&H Csoport, Head of Communication
 • Iglódi-Csató Judit, GSK Pharma, kommunikációs igazgató
 • Pellion Ágnes, EY
 • Szabó Ibolya, Magyar Telekom, belső kommunikációs osztályvezető
 • Vándor Ágnes, PPH Media, ügyvezető
 • Vendler Balázs, Games for Business, ügyvezető

 

A döntőbe jutott pályázatok listája október közepén válik nyilvánossá, az eredményekre pedig október végén, a díjátadón derül fény.

Ha kiváncsi vagy a díjnyertes pályamunkákra, gyere el a győztes vállalatok megoldásainak bemutató workshopjára! Early Bird jegyek január 12-ig, a programért és jegyvásárlásért kattints ide!

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés