hirdetés
hirdetés

Karrierhír

Létszámbővítést tervez Szegeden a Lufthansa Systems Hungária

További létszámbővítést tervez szegedi egységében a Lufthansa Systems Hungária, amely három évvel hosszabbította meg a megyeszékhelyen tavasszal átadott irodájának bérleti szerződését. 

Java és JavaScript fejlesztők, tesztelők és adatmérnökök felvételét tervezi az idén megnyílt irodájába a Lufthansa Systems Hungária, hogy a jelenlegi 17-ről legalább 30 főre duzzassza szegedi egységének létszámát. „Maximálisan elégedettek vagyunk a többféle kompetenciával rendelkező itteni kollégák eddigi teljesítményével, akik fél év alatt számos termék fejlesztésébe kapcsolódtak be, amelyek több megrendelőt, köztük nagy légitársaságokat is érintenek” – mondta Fritz Zsombor site manager. 

A szakember további pozitívumként említette, hogy a járványhelyzet miatt sem kellett változtatniuk eredeti növekedési terveiken. Ennek megfelelően a napokban hosszabbították meg további három évvel az egykori tiszti klub épületének első szintjén kialakított iroda bérleti szerződését. 

A légiközlekedési informatika egyik globális piacvezetőjének 25 éves magyar leányvállalata a Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) és helyi partnereivel 2019-ben elindított együttműködést is folytatja. Az alkalmazott és ipari kutatási kooperáció eredményeit termékfejlesztéshez és már létező megoldások tökéletesítéséhez is felhasználják, miközben az egyetemen diplomát szerző fiatal szakemberek utánpótlást jelenthetnek a vállalatnak.  

Ugyancsak ennek az együttműködésnek köszönhetően támogatta a Lufthansa Systems Hungária az SZTE által novemberben szervezett Szegedi Innovatív Informatikai Versenyt is, zsűrizésben és díjazásban egyaránt.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés