hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kampány

Kutyabarát munkahelyek, pályázzatok!

Ötödik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb kutyabarát aktivitását a Kutyabarát.hu. A kampány az elmúlt években nagy sikerre tett szert a kutyatartók és kutyabarát szolgáltatások körében. A pályázat többek közt a kutyabarát munkahelyeknek is szól, hiszen az egyik díjat az Év Kutyabarát Munkahelye kategóriában fogják kiosztani.

Az utóbbi időben számos szektor felismerte, hogy érdemes nyitni a kutyások irányába, hiszen egy növekvő és hálás célcsoportot tudnak megszólítani. Az Év Kutyabarát Helye pályázat pedig az egyik legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül – októberben – megmutathassák kutyabarátságukat. A Hrpwr.hu az Év Kutyabarát Munkahelye kategória kiemelt támogatójaként vesz részt a kampányban.

A felelős kutyatartást népszerűsítik

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett pályázat célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: kutyánk családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben, vásárlásról egy üzletközpontban vagy éppen a munkahelyünkről – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő. Korábban mi is megírtuk, hogyan lehet elindulni a kutyabarát munkahellyé válás útján, és azt is, hogy miért is jó ez a cégneknek és a munkavállalóknak.

A pályázaton résztvevők nemcsak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, de kiváló marketing- és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat, kutyabarátságukat. Az Év Kutyabarát Helye díjazottjai pedig egy különleges, egyedülálló díjjal büszkélkedhetnek, mely marketingaktivitásukban kiemelt szerepet kaphat – egyben üzleti eredményeiket is növelheti.

Bővült az együttműködők köre

2018-ban az együttműködő partnerek száma is bővült, és idén is a pályázat mellé állt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a felelős állattartás népszerűsítése érdekében. A pályázat nagykövete – ahogy számos Kutyabarát.hu kampánynak is – Barabás Évi, aki szintén elhivatott a felelős kutyatartás népszerűsítése mellett.

Idén több médiapartner csatlakozott - Funzine, Kreatív Online, Turizmus & Vendég, HRPWR, Info Pont Magazin, Trend FM -, akik bizonyos kategóriákban különdíjakat is ajánlottak fel, melyek kiemelt megjelenési lehetőséget is biztosítanak oldalaikon. Továbbá a pályázat életében először új különdíj kerül átadásra, mely a „legkreatívabb kutyabarát kampány” névre hallgat és a Kreatív Online ítéli oda annak, aki a legegyedülállóbb módon, a legkreatívabban kommunikálja kutyabarát kampányát a pályázat szavazási ideje alatt.

A pályázat, mint minden évben, most is állatmenhelyet támogat: a Noé Állatotthon védenceinek kutyatápot juttatnak el, valamint a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” nevű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt pályázati díjakból.

A pályázatra nevezni, illetve a későbbiekben szavazni a www.azevkutyabarathelye.hu oldalon lehet.

A következő kategóriákban fogadják a nevezéseket: Étterem (Budapest / vidék), Kávézó (Budapest / vidék),  Romkocsma / Pub / Borbár, Cukrászda, Szálloda, Panzió / Vendégház, Munkahely, Bolt és Kutyabarát üzletközpont.

Az előző évek – 2014, 2015, 2016, 2017 – eseményeiről a linkekre kattintva lehet tájékozódni.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés