hirdetés
hirdetés

Sokszínű szolgáltatási paletta

Kumánia: izgalmas csapatépítő helyszín járvány idején is

A kisújszállási Kumánia - amely szállás, rendezvényhelyszín, fürdő és étterem egyszerre - kapacitásait és szolgáltatásait tekintve a járványhelyzet idején ideális helyszín a cégek számára. 

A járványügyi veszélyhelyzetben a vállalkozások a csapatépítő tréningeket is lemondták, áthelyezték. A jelenlegi helyzetről beszélgetünk Zámbori Péterrel, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetőjével. Miért és mit érdemes tudni hazánk cégeinek a Kumániáról?

A járványügyi veszélyhelyzetben kiemelt fontosságúvá vált az, hogy a kisebb szálláshelyeket keresik a magánemberek és a vállalkozások is, utóbbiak akár egy csapatépítő tréningre is. A Kumánia nem pusztán egy nevében különleges komplexum az Alföld szívében, Kisújszálláson. Mindössze 30 szobás hotel, 5 különálló tóparti faház nyújt szálláslehetőséget wellness és gyógyászati központtal kiegészülve. Konferenciatermünkbe, rendezvénysátrunkba szervezhető bármilyen céges esemény, csapatépítő tréning. Utóbbi esetében nem csupán a helyszín biztosított nálunk, hanem csomagajánlattal állunk a cégek rendelkezésére, melyet minden esetben konkrétan, személyre szabottan készítünk el: egy kézben van a szállás, a rendezvényhelyszín, a fürdő, a vendéglátás és a programszervezés is. Így a vállalkozások HR munkatársainak csak egyetlen személlyel kell egyeztetnie!

 

Tehát a fürdőzés mellett más programot is biztosítanak?

Természetesen, csapatépítő esetében a trénertől/tréningtől kezdve a kiegészítő programok sorát tudjuk kínálni: Miratia játék – telefonos applikáció, bowlingozás (akár éjszakai hangulatban), pálinka kóstoló, airsoft játék, swat akadálypálya és természetesen a privát szaunaprogramok, éjszakai fürdőzés lehetősége is adott.

Mekkora szálláskapacitással rendelkeznek?

A Magyar Turizmus Minőségi Díjjal többször kitüntetett Hotel Kumánia 3 csillag superior besorolású, melyben 30 db 2 ágyas szoba található. Kempingünkben 5 db maximum 5 fő számára alkalmas összkomfortos faház áll vendégeink rendelkezésére. Konferencia termünk maximum 50 fő, míg májustól-szeptemberig rendezvénysátrunkban 120 főt tudunk fogadni.

Ha csupán a szándék van meg a cégek munkatársai részéről, már akkor is kereshetik Önöket, hogy ajánlatot kapjanak?

Igen. Több évtizedes rendezvényszervezői tapasztalattal várjuk a céges megkereséseket, amennyiben csapatépítőt, konferenciát, szakmai- vagy céges eseményt terveznek. A Kumánia munkatársai az igényekhez igazodva komplett csomaggal, szakmai alázattal és nagy szeretettel várják visszatérő és leendő vendégeit.

 

Bővebb információ: Majláth Emese, ügyfélkapcsolati vezető

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy +3630-533-1435

(x)

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés