hirdetés
hirdetés

UNLEASH 2019

Két magyar startup is sikereket aratott az év legnagyobb HR tech eseményén

Idén is óriási volt a hype az UNLEASH körül. (Tavalyi beszámolónkat itt és itt találod.) A londoni konferencia Európa legnagyobb HR tech rendezvénye, mely az ExCeLben kapott helyet. Az esemény a HR szakma elitjének gyűjtőhelye, a világ minden tájáról érkeznek ide döntéshozók. A látogatók itt találkozhatnak a jövő HR megoldásaival, diszruptív és innovatív technológiákkal.  Az idei rendezvényen rendhagyó módon két magyar startup, a Codecool és a Talentuno is képviseltette magát.

Az UNLEASH inspiráló előadói között volt Varjasi Gábor, a BP GBS Finance Global HR vezetője, Johnny Sanchez, a Netflix talent-felelőse, de a korábbi években például Richard Branson motiváló beszédét hallgathatták meg a vendégek. A speakerek között természetesen a nemzetközi top cégek képviselői is helyet kaptak, többek közt a HSBC, a Bayer, a Vodafone, az ING, a Slack, a Google, a Deutsche Telekom, a HP és a Cisco vezetői.

Az aktuális hot topikok pedig a HR digitális átalakulása, a date-driven folyamatok, a smart data, a talent management, a dolgozói elégedettség, valamint az engagement folyamatok köré rendeződtek. Ezekbe nyerhettek bepillantást a résztvevők, és a kiállítók, akik között idén felbukkant két magyar sikersztori is, a Talentuno és a Codecool.

UNLEASH 2019

A diszruptív HR technológiát kínáló startup nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a HR demokratizálását. A Talentunót a HR szakma Ubereként is emlegetik, mivel a közösség erejére épít, korábban itt adtunk hírt róluk.

„A tendenciák azt mutatják, hogy a HR folyamatok egyre drágábbak és egyre lassabbak. Egy munkavállaló elhelyezése akár egy hónapnál is hosszabb időbe telhet. A toborzási folyamatok felpörgetésére nyújt alternatívát a Talentuno. A hazai piacon lévő nemzetközi vállalatok már most - a release után fél évvel - is nagyon lelkesek, de az UNLEASH-en is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A látogatókat kifejezetten érdekelte a megoldás, sőt többen várják, hogy nemzetközi vizekre evezzünk!” – mondta el Kelliár Zsolt, a Talentuno CEO-ja.

UNLEASH 2019: A képre kattintva galéria nyílik!

A másik magyar sikersztori a Codecool programozó iskola fejlesztő tehetségeket szállít ügyfelei számára. A képzések során a diákok a technológiák mellett olyan soft skillekre is szert tesznek, mint a csapatmunka, a komplex üzleti gondolkodásmód, vagy agilis metódusok ismerete – ezek megléte a garancia a munkáltató elégedettségére. A cég CMO-ja, Bonyhádi Gábor így nyilatkozott az idei UNLEASH élményről. „Az UNLEASH remek terep arra, hogy felmérjük a piacot és felpörgessük a nemzetközi terjeszkedésünket, valamint, hogy ehhez releváns együttműködő partereket találhassunk. Nem rég kaptuk meg a 3,5 millió eurós befektetést, melyet újabb európai campusok nyitására fordítunk.” (A Codecool tevékenységéről többek közt itt írtunk korábban.)

UNLEASH 2019: A képre kattintva galéria nyílik

Talentuno az UNLEASH-en

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés