hirdetés
hirdetés

"Holnapelőtt"

Jön a XXIV. Pszinapszis – A Pszichológia Fesztiválja!

Téged is érdekel a pszichológia? Gondolkodtál már önismereted fejlesztésen? Érezted már úgy, hogy egy helyzet megoldása meghaladja a képességeid és jól jönne a szakértői segítség? Esetleg csak ellátogatnál egy programra, ami a pszichológiát kulturális és szórakoztató elemekkel ötvözi? 

Gyere a 2020. március 20-22. között 24. alkalommal megrendezésre kerülő Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napokra, ahol több, mint 70 pszichológiai előadással, 20 interaktív sajátélmény lehetőséggel, valamint rengeteg kulturális programmal (koncert, slam poetry, táncműsor) várunk minden pszichológia iránt érdeklődőt! 

Idei főcímválasztásunkkal olyan kérdésekre keressük a választ, mint például: hogyan törődhetünk jobban saját magunkkal, másokkal és a környezetünkkel? Hogyan értékeljük azt, amink a pillanatban van? Mi az, ami valójában a birtokunkban van? Képesek vagyunk felelősséggel bánni vele? Egyszer használatos, eldobható vagy javításra alkalmas? Minden és mindenki pótolható? Vajon mikor jön el a felelősségvállalás ideje?

A „majd holnap” helyett a Pszinapszis válasza: Holnapelőtt. Tegnapután. Ma.

A Pszinapszis jogi és szervezeti hátterét a Pszichodiák Alapítvány (www.pszichodiak.hu) biztosítja.

Időpont:

2020. március 20-22.

Helyszín:

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

1131 Budapest, József Attila tér 4.

Elérhetőség:

www.pszinapszis.com
www.facebook.com/pszinapszis

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés