hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Holnapelőtt"

Jön a XXIV. Pszinapszis – A Pszichológia Fesztiválja!

Téged is érdekel a pszichológia? Gondolkodtál már önismereted fejlesztésen? Érezted már úgy, hogy egy helyzet megoldása meghaladja a képességeid és jól jönne a szakértői segítség? Esetleg csak ellátogatnál egy programra, ami a pszichológiát kulturális és szórakoztató elemekkel ötvözi? 

Gyere a 2020. március 20-22. között 24. alkalommal megrendezésre kerülő Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napokra, ahol több, mint 70 pszichológiai előadással, 20 interaktív sajátélmény lehetőséggel, valamint rengeteg kulturális programmal (koncert, slam poetry, táncműsor) várunk minden pszichológia iránt érdeklődőt! 

Idei főcímválasztásunkkal olyan kérdésekre keressük a választ, mint például: hogyan törődhetünk jobban saját magunkkal, másokkal és a környezetünkkel? Hogyan értékeljük azt, amink a pillanatban van? Mi az, ami valójában a birtokunkban van? Képesek vagyunk felelősséggel bánni vele? Egyszer használatos, eldobható vagy javításra alkalmas? Minden és mindenki pótolható? Vajon mikor jön el a felelősségvállalás ideje?

A „majd holnap” helyett a Pszinapszis válasza: Holnapelőtt. Tegnapután. Ma.

A Pszinapszis jogi és szervezeti hátterét a Pszichodiák Alapítvány (www.pszichodiak.hu) biztosítja.

Időpont:

2020. március 20-22.

Helyszín:

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

1131 Budapest, József Attila tér 4.

Elérhetőség:

www.pszinapszis.com
www.facebook.com/pszinapszis

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

hirdetés