hirdetés
hirdetés

Programajánló

Izgalmas előadások a Kutatók Éjszakáján

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakája számos izgalmas programot tartogat, többek között a job-hopping előnyeiről és hátrányairól szóló kerekasztal-beszélgetést, valamint egy munkafüggőséggel kapcsolatos előadást.

„A tudás hordozói vagy az álláspiac szédelgői? A job-hopping előnyei és hátrányai” című kerekasztal-beszélgetés és workshop keretében a résztvevők megtanulhatnak tudatosabban gondolkodni karrierjükről, készségeikről és képességeikről, annak érdekében, hogy tervezhetővé tegyék saját jövőjüket.

A program és további információk az alábbi linken érhetőek el: https://www.kutatokejszakaja.hu/esemeny/a-tudas-hordozoi-vagy-az-allaspiac-szedelgoi-a-job-hopping-elonyei-es-hatranyai/

Időpont: 2018. szeptember 27. péntek 17:00-19:30

Helyszín: 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27., 2. emelet, 213-as terem

Fókuszban a munkafüggőség: mit hiszünk és mit tudhatunk róla?

A munkafüggőség („workaholism”) kifejezést egyre többet halljuk, olvassuk a médiában. Annak ellenére, hogy erről a problémáról és az érintettekről szinte mindenkinek van gondolata, véleménye, a tudományos kutatások még számos nyitott kérdéssel állnak szemben. Az elődás és beszélgetés keretében a résztvevők maguk is megnézhetik, hogy a rizikócsoportba tartoznak-e, illetve közösen megvitatjuk, kinek milyen elképzelése, esetleg tapasztalata van a munkafüggőség jelenségével kapcsolatban. Emellett nemzetközi és hazai kutatások eredményeinek segítségével tisztázzuk a képet a munkafüggőségről.

https://www.kutatokejszakaja.hu/esemeny/fokuszban-a-munkafuggoseg-mit-hiszunk-es-mit-tudhatunk-rola/

Időpont: 2018. szeptember 27. péntek 18:00-19:30

Helyszín: 1064 Budapest Izabella utca 46. IV. em. 403.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés