hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mindenki szereti a fagyit… munkaidőben is!

It’s ICE TIME!

Vállalkozásunk néhány éve abból feltételezésből indult, hogy mindenki szereti a fagyit. Mára ez annyiban módosult, hogy mindenki szereti a fagyit akár munkaidőben is. Miért is nagyszerű választás Tündérgombóc fagyit rendelni vállalati szinten a munkatársaknak?

Az ICE TIME a Tündérgombóc (TG) fagyi jelszava, ugyanis bármikor szakíthat időt az ember egy gombóc fagyira. Pláne, ha az fagyiskocsistul, kiszolgálással, öntetekkel begurul az irodába. Nagyszerű ösztönzés egy főnök részéről ilyen meglepetéssel örömet szerezni a munkatársak számára. Ez növeli a dolgozói elégedettséget, remek kifejezőeszköz meghálálni a munkát. 

A képre kattintva galéria nyílik!

Az ICE TIME emellett egy rendhagyó találkozási lehetőség a munkahelyen, amikor a kollégák kötetlenül válthatnak egymással néhány szót. Persze nemcsak munkanapokon akad lehetőség ilyenre, hanem akár családi nap, vagy csapatépítő program keretében is. Ilyen az igazi munkahelyi közösségformálás. Mindössze kapcsolatba kell lépned egy munkatársunkkal és ajánlatot kérned. A TG mindenben ügyfélbarát, bármilyen (akár extra) kéréssel is fordulhatsz hozzánk. Kitelepülünk a megbeszélt helyre és időben, a kiszolgálást mindig mi biztosítjuk és visszük a megrendelt kézműves fagylaltokat a tölcsérekkel. Megrendelőink általában fővárosiak, de vidékre is intézünk szállítást. 

A képre kattintva galéria nyílik!

Lehet minket keresni télen – nyáron, pár órára vagy akár egy egész napra is, minden csak az egyeztetéstől függ. A TG egy díjnyertes budai cukrászdával működik együtt évek óta, igazi kézműves fagylaltot készítenek, rengeteg ízben, színben, „mindenmentesen” is. Aki trendi és egyedi jutalmazási módszert keres, vagy fel akar dobni egy konferenciát, csapatépítőt, családi napot, vagy csak nagyon szereti a fagyit és meglepné a munkatársait, keressen minket bizalommal!

(X)

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztalbeszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIN-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés