hirdetés
hirdetés

Chatbot

Ismerkedj meg Mentő Tudorral, az OMSZ sosem pihenő robotasszisztensével!

Az Országos Mentőszolgálat honlapján és az ÉletMentő applikációján keresztül már elérhető Mentő Tudor, az éjjel-nappal válaszokat adó chatbotasszisztens.

 

 

A Talk-A-Bot csapatának aktuális kedvence az OMSZ számára fejlesztett robot, mely olyan érzékeny témákban ad válaszokat az érdeklődőknek, mint az áramütéskori teendők, a stroke, az ájulás vagy az epilepszia, továbbá segít a gyermekekkel kapcsolatos egészségügyi teendőkben is, mint a lázmérőhasználat, a félrenyelés, vagy a fejsérülés kezelésének ismeretei.

Mentő Tudor emellett természetesen rendelkezik az ÉletMentő applikáció használatára vonatkozó útmutatóval is.

 

„Az ügy fontossága miatt kiemelten kezeltük az Országos Mentőszolgálat chatbotját, hiszen a leggyakoribb életmentéssel és elsősegéllyel kapcsolatos témákban kellett úgy megalkotnunk Tudort, hogy az érdeklődők a leggyorsabban kapjanak választ az őket érintő kérdésekben, feltételezve akár azt is, hogy krízisszituációban merülnek fel ezek a kérdések. Hiszünk abban, hogy hasonló éjjel-nappali robotasszisztens hamarosan valamennyi országos közfeladatot ellátó intézménytől elérhető lesz a közeljövőben” – mondta Deliága Ákos, a Talk-A-Bot ügyvezető igazgatója.

Az ÉletMentő Appról bővebb információkat ezen a linken lehet megtudni.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés