hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mill Park

Inspiráló irodaház épül a Duna pesti oldalán

Az irodai környezet nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogyan érezzük magunkat a munkahelyünkön. A Mill Park irodakomplexum tervezői a funkcionalitás mellett a jövőbeni dolgozók jóllétére is nagy hangsúlyt fektetnek.

A Skanska minden egyes projektjét vállalati filozófiájának egészségre és jóllétre vonatkozó iránymutatására alapozva tervezi meg. A IX. kerületben található Mill Park irodakomplexum ennek élő példája. 

A Mill Park 36 000 m2-nyi teret kínál két modern és hatékony irodaépületben. „Minden egyes projektünknél megpróbáljuk a bérlőink fejével végiggondolni a számukra fontos szolgáltatásokat. Így terveztük meg a Mill Parkot is. Célunk, hogy olyan irodakomplexumot építsünk, mely inspiráló környezetet jelent bérlőinknek fókuszálva az emberekre és jóllétükre”. – tette hozzá Herczeg András, a Mill Park projekt menedzsere. 

A Mill Park-ot nyáron adják át, multifunkcionális kertje számos további lehetőséget kínál, így például kültéri fitneszgépek, csocsó és pingpong is lesz itt. Az 5 500 m2-es belső udvaron sok közösségi zöld felület lesz, valamint olyan terek, amelyek alkalmasak üzleti tárgyalásokra, kávézásra, de akár a teraszon is elfogyaszthatják reggelijüket vagy ebédjüket.

Néhány kép a megvalósuló új inspiráló irodakomplexumról:

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés