hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mill Park

Inspiráló irodaház épül a Duna pesti oldalán

Az irodai környezet nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogyan érezzük magunkat a munkahelyünkön. A Mill Park irodakomplexum tervezői a funkcionalitás mellett a jövőbeni dolgozók jóllétére is nagy hangsúlyt fektetnek.

A Skanska minden egyes projektjét vállalati filozófiájának egészségre és jóllétre vonatkozó iránymutatására alapozva tervezi meg. A IX. kerületben található Mill Park irodakomplexum ennek élő példája. 

A Mill Park 36 000 m2-nyi teret kínál két modern és hatékony irodaépületben. „Minden egyes projektünknél megpróbáljuk a bérlőink fejével végiggondolni a számukra fontos szolgáltatásokat. Így terveztük meg a Mill Parkot is. Célunk, hogy olyan irodakomplexumot építsünk, mely inspiráló környezetet jelent bérlőinknek fókuszálva az emberekre és jóllétükre”. – tette hozzá Herczeg András, a Mill Park projekt menedzsere. 

A Mill Park-ot nyáron adják át, multifunkcionális kertje számos további lehetőséget kínál, így például kültéri fitneszgépek, csocsó és pingpong is lesz itt. Az 5 500 m2-es belső udvaron sok közösségi zöld felület lesz, valamint olyan terek, amelyek alkalmasak üzleti tárgyalásokra, kávézásra, de akár a teraszon is elfogyaszthatják reggelijüket vagy ebédjüket.

Néhány kép a megvalósuló új inspiráló irodakomplexumról:

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés