hirdetés
hirdetés
hirdetés

HRKOMM Award 2017 Best Practices

Ilyen egy high-tech standkialakítás

A HRKOMM Award 2017 nyertes pályázatait bemutató sorozatunkban ezúttal a legjobb állásbörze-megjelenés ezüstérmes megoldását vesszük sorra a Partnerek és Leendő Munkavállalók Felé Irányuló Kommunikációs Megoldás kategórián belül.

A Knorr-Bremse stratégiájának meghatározó része a jövőorientált, fenntartható, felelős működés.

A HVG állásbörzére tervezett standot úgy építették fel, hogy a Knorr-Bremse megkülönböztető előnyét, a komplex, sokszínű felelősségi kört kommunikálja fő üzenetként, legyen figyelemfelkeltő és innovatív. Ezt a következőképpen valósították meg:  

  1. Interaktív eszközökkel mutatták be azokat a mozdonytípusokat a világ minden táján, ahol a vállalatnál készült fékeket használják. 
  2. Augmented Reality-vel keltették életre a tervrajzokat, hogy ezzel demonstrálják, hogy a fékrendszerek tervezése egy nagyon is high tech terület.

Fotó: Egry Tamás

A potenciális munkavállalókat egy utazásra invitálták egy látványos vasúti installációval. A standkialakítást a cégre jellemző folyamatokat tükrözően alakították ki: a résztvevő vendég már a feladat kezdeténél, a kihívásnál csatlakozik a projekthez, és azt végig követheti az ötleteléstől kezdve a megoldás kitalálásán, a tervezésen, a kivitelezésen és tesztelésen keresztül egészen a kézzel fogható végeredmény elkészüléséig. A standot „KIHÍVÁS”, „TERVEZÉS” és „EREDMÉNY” részekre osztották fel, és az egymásra épülő állomásokon élményeket gyűjthettek a látogatók.

Innét töltheted le a pályázatot bemutató PDF-et!

hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés