hirdetés
hirdetés

Felhívás

Idén is megrendezik az „Év intelligens vállalata” versenyt

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az „Év intelligens vállalata” verseny Magyarországon. A díjat az a cég kaphatja, amelyik által delegált munkavállalói csapat tagjainak az intelligenciahányados-átlaga a legmagasabb.

A verseny az „Év intelligens vállalata” címért folyik minden évben, melyet ezek után büszkén viselhet, kommunikálhat a nyertes. A díjat a Mensa HungarIQa Egyesület adja át, vagyis a legmagasabb intelligenciájú embereket tömörítő szervezet.

A feladat egyszerű: a versenyben induló vállalatot képviselő csapat tagjainak a legmagasabb intelligenciaátlagot kell elérnie a két fordulóban. Az első lépcső egy online teszt, amelyen a legjobb eredményt írókat kérik fel a második lépcsőben való részvételre. A második lépcső már személyes jelenlétet igénylő, hivatalos Mensa teszt.

A szervezők természetesen vigyáznak a munkavállalók személyiségi jogaira és a vállalat jó hírnevére is. Ez annyit jelent, hogy kizárólag a versenyben részt vevő munkavállalók tudhatják meg a saját eredményüket, a cégek vezetői és a közvélemény pedig majd csak a legjobb három vállalat nevét a novemberi díjátadón.

Korábbi nyertesek.

Az elmúlt években 131 vállalat, összesen 5300 munkavállalót nevezett a versenybe, amely a Mensa HungarIQa Egyesületnek, így a globális Mensának is nagy népszerűséget hozott. A verseny a vírushelyzet miatt a tavalyi évben elmaradt. 2019-ben a nagyvállalat kategória nyertese a Morgan Stanley lett immár másodszor. Ezt a díjat korábban a NOKIA 3 ízben, az Ericsson pedig kétszer szerezhette meg.

Nevezni az idei versenyre a www.intelligensvallalat.hu oldalon lehet még május végéig.

Borítóképen: díj és oklevél egy korábbi évből.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Szerkesztőségi, független vagy márkázott podcastok, videók, dokusorozatok versenye.

hirdetés