hirdetés
hirdetés

Újraszabva

HRKOMM Award: ismét elstartolt a szakma versenye

Immár negyedszerre is elstartolt a HRKOMM Award, a nagy sikerű HR-es és kommunikációs szakmának szóló verseny. Az előző évi kategóriákat is kicsit újragondoltuk, illetve most azokat a megoldásokat is várjuk, amiknek a segítségével gyorsan és innovatívan tudtak a szervezetek reagálni a járványhelyzetre.

A HRKOMM AWARD szervezőjének, a Hrpwr.hu és az Üzlet és Pszichológia kiadójának, a PPH Mediának célja bemutatni a HR szakma stratégiai jelentőségét, és megismertetni a szakmával a legérdekesebb, leghatékonyabb, legvagányabb megoldásokat, amikből mások is inspirálódhatnak, ezzel is évről évre emelve a HR-kommunikációs megoldások színvonalát.

Várjuk minden HR-osztály és/vagy kommunikációs ügynökség munkáját, ahol olyan intézkedéseket hoztak létre, melyeket megmutatni érdemes.

Új kategória a járványhelyzetre reagálva

Amellett, hogy eddigi évek kategóriái kicsit újra lettek gondolva, létrehoztunk egy új kategóriát is: "A járványhelyzetre adott HR-kommunikációs válasz" kategóriát. Ide azon cégek jelentkezését várjuk, akik gyorsan és innovatívan tudtak reagálni a járványhelyzetre, és úgy érzik, hogy a HR területen történt intézkedéseiknek köszönhetően erősödött a munkavállalók lojalitása a korábbiakhoz képest.  E kategóriába való nevezés során nem kell külön nevezési díjat fizetni, ha valaki már beadott pályázatot bármelyik másik kategóriába, ebben a kategóriában díjmentesen indulhat.
A kategória győztese különdíjban részesül.

Pályázni a 2019. július 1. és 2020. június 30. között Magyarországon futott HR megoldásokkal lehet. A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival. Egy kampány több kategóriába is nevezhető. 

A HRKOMM Award nyertesei (arany, ezüst, bronz) és finalistái pontszerzők a Kreatív PR Toplistán, a különdíjak azonban nem. A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat is.

Tavaly közel 100 pályázat érkezett, a legnagyobb cégektől a legkisebbekig kaptunk izgalmas anyagokat, reméljük idén is hasonlóan nagy kihívásnak ígérkezik a zsűrizés. Zsűritagjaink között számos, a szakmában elismert kommunikációs és HR szakember kapott helyet.

A verseny részleteit itt olvashatja, jelentkezni pedig itt lehet. Kíváncsian várjuk az idei pályázatokat! 

Nevezési határidő: 2020.09.04.

Az Egészségtudatos munkahely kategória támogatója a FitPuli.

A jelöltélmény kategória támogatója a BrandCruiter.

A Motivációs rendszer kategóriát támogatja a VIP Coaching Center.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek, értékesítőknek, kommunikációs szakértőknek, politikusoknak, és mindenkinek, akinek a munkája részét képezi, hogy meggyőzzön másokat, értékesítsen valamit: terméket, szolgáltatást, ötletet vagy önmagát.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! 10 alkalmas képzés péntekenként: 10 oktatási nap + konzultációs lehetőség! 2021. októbertől!

Mutassátok meg, hogy CSR-ral valóban lehet jót tenni! Normál nevezési határidő: október 12.

A HRPWR.HU és az Üzlet & Pszichológia szaklap bemutatja a VIII. HR szakmai randit.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Végső nevezési határidő: október 15.

hirdetés