hirdetés
hirdetés

Újraszabva

HRKOMM Award: ismét elstartolt a szakma versenye

Immár negyedszerre is elstartolt a HRKOMM Award, a nagy sikerű HR-es és kommunikációs szakmának szóló verseny. Az előző évi kategóriákat is kicsit újragondoltuk, illetve most azokat a megoldásokat is várjuk, amiknek a segítségével gyorsan és innovatívan tudtak a szervezetek reagálni a járványhelyzetre.

A HRKOMM AWARD szervezőjének, a Hrpwr.hu és az Üzlet és Pszichológia kiadójának, a PPH Mediának célja bemutatni a HR szakma stratégiai jelentőségét, és megismertetni a szakmával a legérdekesebb, leghatékonyabb, legvagányabb megoldásokat, amikből mások is inspirálódhatnak, ezzel is évről évre emelve a HR-kommunikációs megoldások színvonalát.

Várjuk minden HR-osztály és/vagy kommunikációs ügynökség munkáját, ahol olyan intézkedéseket hoztak létre, melyeket megmutatni érdemes.

Új kategória a járványhelyzetre reagálva

Amellett, hogy eddigi évek kategóriái kicsit újra lettek gondolva, létrehoztunk egy új kategóriát is: "A járványhelyzetre adott HR-kommunikációs válasz" kategóriát. Ide azon cégek jelentkezését várjuk, akik gyorsan és innovatívan tudtak reagálni a járványhelyzetre, és úgy érzik, hogy a HR területen történt intézkedéseiknek köszönhetően erősödött a munkavállalók lojalitása a korábbiakhoz képest.  E kategóriába való nevezés során nem kell külön nevezési díjat fizetni, ha valaki már beadott pályázatot bármelyik másik kategóriába, ebben a kategóriában díjmentesen indulhat.
A kategória győztese különdíjban részesül.

Pályázni a 2019. július 1. és 2020. június 30. között Magyarországon futott HR megoldásokkal lehet. A versenybe nevezhet minden, Magyarországon tevékenykedő cég saját, vagy ügynökség által készített megoldásaival, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készített HR-tematikájú kommunikációs munkáival. Egy kampány több kategóriába is nevezhető. 

A HRKOMM Award nyertesei (arany, ezüst, bronz) és finalistái pontszerzők a Kreatív PR Toplistán, a különdíjak azonban nem. A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat is.

Tavaly közel 100 pályázat érkezett, a legnagyobb cégektől a legkisebbekig kaptunk izgalmas anyagokat, reméljük idén is hasonlóan nagy kihívásnak ígérkezik a zsűrizés. Zsűritagjaink között számos, a szakmában elismert kommunikációs és HR szakember kapott helyet.

A verseny részleteit itt olvashatja, jelentkezni pedig itt lehet. Kíváncsian várjuk az idei pályázatokat! 

Nevezési határidő: 2020.09.04.

Az Egészségtudatos munkahely kategória támogatója a FitPuli.

A jelöltélmény kategória támogatója a BrandCruiter.

A Motivációs rendszer kategóriát támogatja a VIP Coaching Center.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés