hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aktuális

HRKOMM - Új verseny HR-eseknek

A HR-rel foglalkozó konferenciánkon indítottuk el, és lesz ott még HR-ügyi vívmány, ahonnan ezek jöttek!

 

HRKOMM Award néven indít új versenyt a Kreatív és az Üzlet és Pszichológia kiadója, a PPH Media. Mindenféle munkáltatói tevékenységhez kötődő kommunikációs aktivitást lehet nevezni, toborzókampányoktól a belső kommunikációs mutatványokig. A HR-célú kutatásoknak is van egy külön kategória.

Külön díjat kap az év HR innovációs megoldása is, itt szoftverbevezetéstől a kompenzációs rendszer átdolgozásán át jól sikerült irodafelújításig mindent el tudunk képzelni, amitől a munkavállalóknak derűsebb lett az élete, vagy amitől innovatívan elmulasztódott a derűt beárnyékoló rosszság. Részletek: itt.

A versenyt először a nyáron zajlott vadiúj konferenciánk, a JobXperience közönsége előtt jelentettük be, amiből kombinatív észjárású olvasóink már sejthetik, hogy a jövőben még több tartalommal és tematikus rendezvénnyel fogjuk segíteni a hazai HR-szakma dolgozóit, az őszieket hamarosan be is jelentjük.

A PPH Media a hrpwr.hu honlap üzemeltetője, a Kreatív és az Üzlet és Pszichológia mellett még számos magyarországi szaklap kiadója az orvoslástól a gyártáson át a turizmusig és az FMCG-ig.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.22.

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

hirdetés