hirdetés
hirdetés

Épülj, hogy építhess!

HR és Pszichológia képzést indít az Üzlet és Pszichológia

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu egy tíz éve működő szakmai műhely, a Süddeutscher Verlag Magyarországi leányvállalata, a PPH Média, Magyarország legnagyobb szaklapkiadója égisze alatt. Tíz év alatt olyan mennyiségű tudás, tapasztalat és szakértői ismeretségi kör halmozódott fel e szakmai műhelyben, hogy úgy éreztük, ennyi idő elteltével rászolgáltunk arra, hogy már ne csak rövid workshopok és konferenciák, de egy hosszabb lélegzetű képzés formájában is tudást adjunk át. Épp ezért hirdetjük most meg a féléves HR és PSZICHOLÓGIA képzésünket.

Röviden a képzésről:

Kiknek ajánljuk?

Képzésünk célja, hogy a HR-folyamatok során felmerülő kérdésekre az alkalmazott pszichológiai tudás segítségével adjunk válaszokat, egy gyakorlatias, egyedi szemléletmódot kialakítva, mellyel egységben lehet majd kezelni a HR-folyamatokat. A képzés során az egyes HR-tevékenységekhez konkrét eszközöket, módszereket is adunk, melyekkel színvonalasabbá és hatékonyabbá válik a napi munkavégzés. Az itt oktatott pszichológia egy hasznos kiegészítő tudás a HR, vállalatvezetés és coaching mellé.

Az oktatás formája

A vírushelyzet alatt kizárólag online tartjuk az órákat, de ha lesz lehetőség, és a résztvevők részéről egybehangzó igény a nyitásra, akkor közös megegyezéssel áttérhetünk a blended learning formájára. A HR és Pszichológia egy féléves képzés, mely 2021. februártól júliusig tart. A félév során tíz plenáris képzési nap van kéthetente pénteken, és kilenc nap egyéni vagy csoportos konzultációs lehetőség szintén pénteki napokon.

A képzés szakmai felelőse és vezető oktatója Földi Miklós Dániel, munkapszichológus, tanácsadó. További szakmai felelős: Gábor Fanni, közgazdász-viselkedéselemző, az Üzlet és Pszichológia és hrpwr.hu főszerkesztője. Az oktatásban további meghívott előadók vesznek részt, többek között:

Magos Anna, szervezetpszichológus (téma: hálózatelmélet), Dr. Székely Vince pszichológus-coach, a Magyar Coaching Pszichológia Egyesület elnöke (téma: pszichológia és coaching), Füzér Gábor, munkapszichológiai tanácsadó, ELTE PPK meghívott előadó (téma: személyiségtesztek, kiválasztás), Torma Kálmán szervezeti pszichológus, vezetői tanácsadó, az Üzlet és Pszichológia állandó szerzője, (téma: konfliktuskezelés szervezeten belül) Gábor Fanni, közgazdász-viselkedéselemző, az Üzlet és Pszichológia és hrpwr.hu főszerkesztője (téma: exitinterjúk).

További részletek megtekinthetőek a honlapunkon.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

hirdetés