hirdetés
hirdetés
hirdetés

Erste Got Talent Show

Higgy magadban, mi hiszünk benned!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatait bemutató sorozatunkban most a Munkavállalók Felé Irányuló Kommunikációs Megoldásokon belül a Legjobb Vállalati Esemény Kategória ezüstérmese kerül sorra. Az Erste Bank Hungary HR-kommunikációs aktivitásának, az Erste Got Talent Show-nak a célja az volt, hogy megmutassák, mennyi sokszínű tehetség rejtőzik a közel 3000 fős szervezetben.

Fontos volt, hogy a kollégák érezzék: a cég hisz bennük, és hogy egymásban is hinniük kell amellett, hogy magukban hisznek. A cél az volt, hogy műfaji megkötések nélkül lehetőséget adjanak a kollégáknak, hogy megmutassák a tehetségüket. Ehhez minden igényüket kielégítően biztosították számukra a fellépési kellékeket, a megfelelő platformot és alkalmat.

A siker kulcsa a megvalósításban rejlett. Az Erste Got Talent Show keretében 7 tehetség adta elő produkcióját körülbelül 2500 kolléga előtt. Minden előszűrés nélkül engedték őket színpadra, a kampány mondanivalójával összhangban: "ha hiszünk bennük és teret adunk a tehetségnek, akkor többet érünk el". Eredményként valódi Erste-sztárok születtek, az Erste szervezetében mindenki elismeri a tehetségüket, azóta is több külső és belső eseményre hívják őket fellépni.

Így zajlott az aktivitás: stylisttal, lihegővel, afterparty-val

A HR-kommunikációs aktivitás menete a következő volt: először egy jelentkezésre felhívó hírlevelet küldtek ki összbanki szinten, és egy microsite-ot hoztak létre az eseményhez, ahol nevezni lehetetett. Ezek után a rendezvényszervező cég segítségével professzionális felkészülést biztosítottak a nevezőknek: igényeik szerinti kiemelkedő minőségű mikrofon és hangberendezés, stylist, fodrász, sminkes, valamint videotechnika is rendelkezésre állt a háttérvetítéshez. Egy online applikáció segítségével a kollégák élőben tudtak szavazni a fellépések alatt, a fellépések után pedig műsorvezető részvételével a lihegőben exkluzív interjú készült a versenyzőkkel. Az első helyezett 100 000 Ft-os keretet kapott egy saját maga által választott szórakozási lehetőségre. Az eseményt követően további  lehetőséget biztosítottak, hogy a fellépők felléphessenek több Erste-s rendezvényen (Erste Live Inspiration Summer Night, Kékszalag Erste Nagydíj). 7 héten át online interjúkat osztottak meg egyenként a résztvevőkkel, valamint video- és képi anyagokat tettek közzé a rendezvényről az Intraneten. Ezen kívül Közösségi Galériát, képbemutatót is szerveztek az esemény után az Erste székházának aulájában, valamint After Party-t és közönségtalálkozót a fellépőkkel és szurkolótáborukkal.

Az elért eredmények: megnövekedett empátia és nyitottság, jó hangulat, lelkesedés

Nagyon pozitív visszhangja volt a rendezvénynek: a fellépők önbizalmat kaptak és elismerésben részesültek, ami segített csökkenteni a vidék és főváros közötti távolságot. Azóta is rajongás övezi őket, sokkal támogatóbb, empatikusabb lett a légkör. Az esemény rávilágított arra, hogy a vállalat dolgozói mennyire nem ismerik egymást, és még mennyi mindent tanulhatnak egymástól, ezáltal mindenki nyitottabbá vált. A fellépések alatt nagyon összetartó szurkolótábor alakult ki, még a szkeptikusakat is berántották. Összességében kialakult egy jó alaphangulat, amelyre a későbbiekben építkezni lehet. A kiküldött kérdőívre kapott visszajelzések alapján a válaszadók 78%-a szeretné jövőre is látni a műsort, 99%-uknak pedig nagyon tetszett a produkció.

Ide kattintva megtekintheted a pályázati anyagot bemutató ppt-t!

Itt pedig megtekintheted az Erste Higgy magadban kampány részeként készült videót:

hirdetés

Fileok

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

hirdetés