hirdetés
hirdetés
hirdetés

MentsManust Mozgalom

Főszerepben az egészség a Mercedes-Benznél

2015 óta minden november egészséghónap a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban. A vállalat számára kiemelten fontos az egészségvédelem, a prevenció és a sport, a novemberi hónap során ezért igyekeznek minél több munkatársukat rábírni, hogy vegyenek részt a szűréseken és a különféle egészségmegőrző programokon.

Az idei egészséghónap során a vállalat munkatársai a korábbi évekhez hasonlóan egy szűrőbuszon különféle térítésmentes szűrővizsgálatokon vehetnek majd részt. Az orvosok urológiai és tüdőszűrő vizsgálatokat, illetve prosztata-, méhnyak-, petefészek-, bőrrák és béldaganat szűréseket, hasi és emlőultrahangot, valamint allergiatesztet végeznek.

A Mercedes-Benz gyár csapatának számos férfitagja idén is csatlakozik a MentsManust Mozgalomhoz, amely már tíz éve igyekszik felhívni a figyelmet a prosztatarák megelőzésének fontosságára. Ők bajuszt növesztenek, a vállalat női munkatársai pedig bajuszos kitűzőt viselve hívják fel a figyelmet a szűrés jelentőségére.

További képekért kattints!

A kecskeméti gyár átfogó egészségügyi stratégiájának részeként az egészséghónapon túl önálló egészségügyi szolgálatot működtet. A vállalat az idei év során is számos prevenciós kezdeményezéssel élt: októbertől márciusig gyümölcsosztást szerveznek az ebéd mellé, felhívva a figyelmet a C-vitamin utánpótlás fontosságára. A vállalat munkatársai novembertől ingyenesen kaphatnak influenza elleni védőoltást, és évente többször vehetnek részt dohányzásról leszoktató programokon. Egész évben nagy hangsúlyt kap továbbá a munkahelyi ergonómia fejlesztése is, rendszeresen szerveznek ezzel kapcsolatos oktatásokat, a termelésben és az irodai területen dolgozó munkatársak számára egyaránt.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés