hirdetés
hirdetés

Közlemény

FONTOS! Módosul a HRKOMM Award díjátadójának időpontja!

Kedves HRKOMM Pályázók,

Egy váratlan, de annál boldogabb hírrel érkezünk!

Kicsit felgyorsultak nálunk az események, és örömmel értesítünk titeket, hogy a HRKOMM versenyünk díjátadójának módosult, végleges időpontja: 2020. október 29. 16:00.

A díjátadót online, élőben közvetítjük a Cisco Webex felületén.


A díjátadó élő, interaktív jellege miatt lesz módotok képpel és hanggal résztvevőként becsatlakozni. Kérünk titeket, hogy készüljetek fel pár gondolattal (max. 30 másodpercben), mert amennyiben arany díjat kaptok, moderátorunk felkér benneteket egy rövid beszédre. Mivel sok nyertes van, és az online eseményekre szánt emberi figyelem véges, így azt kérjük mindenkitől, hogy gondolja végig, akár írja is le azt egy, maximum két mondatot, amit köszönésképp mondani szeretne, ha ő kerül ki győztesen.


Adjuk meg a módját! Az esemény színvonalát emeli, ha a díjazottak öltözködésén is meglátszik, hogy egy fontos szakmai rendezvényen vagyunk. Akár egy kreatív elemmel, díszlettel (dizájn háttérrel) is hozzájárulhattok a látványhoz.


A részvétel ingyenes, de az online platform korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.
Ne maradjatok le, regisztráljatok itt


Együttműködéseteket előre is köszönjük, és izgatottan várjuk az eseményt!

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés