hirdetés
hirdetés
hirdetés

Családbarát intézkedések

Extra szabadnap jár a Tesco-alkalmazottaknak az iskolakezdésre

A Tesco figyel arra, hogy a munkatársai ne maradjanak le egyetlen olyan pillanatról sem, ami számukra fontos. Éppen ezért minden első osztályba lépő gyermek szülőjének a Tesco egy extra szabadnapot biztosított, hogy elkísérhessék csemetéjüket első iskolanapjukra. Ma közel 250 munkatárs kapott kimenőt a munkáltatójától. Az áruházlánc emellett azoknak a kollégáknak, akiknek gyermeke iskoláskorú, kedvezménykupont ad, ezzel is megkönnyítve az iskolakezdést. 

A Tesco elkötelezett munkatársai fizikai és szellemi egészségének védelme mellett, és felelős munkáltatóként azzal is tisztában van, hogy a család kiemelten fontos szerepet játszik mindannyiuk életében. Csak Magyarországon 7500 “tescós szülő” van; az áruházlánc igyekszik mindent megtenni értük, amit lehet: több mint 5300 – 6 és 18 éves kor közötti gyermeket nevelő – munkatársnak nyújtott pénzügyi támogatást a beiskolázáshoz. A Tesco tudja azt is, hogy az első iskolai nap milyen meghatározó a családok számára. Ezért nagyságrendileg 250 „Tesco-szülőnek” adott mára szabadnapot, hogy első osztályos gyermeküket elkísérhessék az iskolába.

Babacsomag és nyári tábor

A Tesco gondoskodó, családbarát intézkedéseinek részeként vezette be az ún. Babacsomagot 2018-ban: minden újdonsült tescós szülőt egy, saját márkás termékekből (törlőkendő, babaolaj stb.) összeállított babacsomaggal lep meg az áruházlánc. Idén eddig 307 „Tesco-újszülöttet” köszönthettünk!

A Tesco idén is megrendezte a már hagyományosnak mondható nyári táborát, ahol egy héten keresztül számos nagyszerű programmal várta a rászoruló kollégák gyermekeit. 2019-ben – a korábbi évekhez képest – jelentősen, negyedével tudta növelni a résztvevők számát, így idén már közel 200 gyerek élvezhette a Tesco jóvoltából a nyaralást.  

Közös sport és minőségi együtt töltött idő a családoknak

Az áruházlánc nagy hangsúlyt helyez más, hasonló típusú események szervezésére is, hiszen ezek építik a „Tesco-közösséget”, és lehetőséget biztosítanak a családoknak arra, hogy minőségi időt tölthessenek egymással. Évente megtartják a Családi és Sportnapokat a Balatonnál, ami igazi kikapcsolódás mind a munkatársaknak, mind pedig a családjuknak. Ezeken az eseményeken közel 5000 kolléga vesz részt (két napon át), ahol focizhatnak, röplabdázhatnak, street ballozhatnak, és népszerű előadók koncertjeit élvezhetik. A 18. Tesco Családi és Sportnapokat most hétvégén rendezi a Tesco Balatonbogláron.

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

hirdetés