hirdetés
hirdetés
hirdetés

Beköszöntő

Éhesek a hr-esek! - új termék a PPH Media-tól

Indul a PPH Media legújabb online terméke! Hogy kiknek, miről és miért?
Hr-eseknek és hr-témák iránt érdeklődő vezetőknek. Mert megérdemlik.

Az utóbbi időben több, hr-es témájú konferenciát szerveztünk vagy ültünk végig résztvevőként, és arra lettünk figyelmesek, hogy ez a közönség bizony éhes. Éhesek a tudásra, nem félnek kérdezni, és nem spórolják meg az önfejlesztésre szánt időt.

Nekik érdemes tartalmat gyártani.

Ezt persze már az Üzlet és Pszichológia magazin (ÜPSZI) kiadása kapcsán is megtapasztaltuk: a közönségünk jobb akar lenni annál, mint amilyen előző nap volt.

Mi pedig örömmel hozzáadjuk ehhez a magunk részéről, amit tudunk, ezért magasabb fokozatba kapcsoltunk, és már nem csak kéthavonta, nem csak pszichológiai megközelítésű, és főleg nem csak nyomtatott formában szeretnénk kiszolgálni Titeket. Titeket: kedves hr-esek, hr témával foglalkozó vezetők, az emberi erőforrás iránt érdeklődő olvasók!

Mi is pont azon dolgozunk, amin Ti: hogy jó hangulatú, versenyképes cégek működjenek az országban, ahol munkaadó és munkavállaló kölcsönösen megtalálja a számításait. Ez pedig leginkább kommunikáció, odafigyelés, tudatosság, kémia és emberi lélek kérdése. Minderről olvashattok nálunk. 

Kellemes olvasgatást, nézzetek be hozzánk a hrpwr.hu-ra minél gyakrabban, mi naponta új tudnivalókkal várunk!

 

Gábor Fanni

Főszerkesztő

hirdetés

Címkék

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés