hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

Egy szakmunkások nélküli világ disztópiája

Hajlamosak vagyunk sok mindent természetesnek venni. Igazán akkor tudunk értékelni valamit, amikor szembesülünk a hiányával. Ebben a találó videóban az alkotók fantasztikus módon mutatják be nekünk, hogy milyen is lenne a világ, ha nem lennének azok a kétkezi szakemberek, akik a mindennapi dolgainkat előállítják, karbantartják, javítják!

A szakemberek hiánya égető probléma napjainkban. Szinte nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna meg már a saját bőrén mekkora gondot okoz, ha nem tud találni egy szakit, aki megjavítaná a hűtőt, kifestené a lakást vagy karbantartaná az eszközeinket. Ebben a remek kis filmben betekintést nyerünk, hogy a sokszor nem eléggé megbecsült szakemberek hiánya hova is vezethet. Reméljük, a film csak egy disztópia marad és sosem kell megtapasztalnunk a valóságban, milyen lenne egy kétkezi munkások nélküli világban élni!

 

Ha HR-esként te is kűzdesz a jó szakemberek megtalálásával / megtartásával, várunk téged is a Kékgalléros HR kihívások 2.0 konferenciánkon!

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

hirdetés