hirdetés
hirdetés

Másoddiploma

Business Coach szakirányú továbbképzés indul a Soproni Egyetemen

A Soproni Egyetem és az Európai Coaching Szövetség együttműködésének eredményeként a Soproni Egyetemen márciustól Rendszerszemléletű Business Coach szakirányú továbbképzés indul.

A gyakorlatorientált másoddiplomás képzés minőség színvonalát, az üzleti szakterületet magas színvonalon működtető egyetemi oktatók és az Európai Coaching Szövetség magyarországi képzőintézete, a Dr. Bodó Training & Tanácsadó Kft. nemzetközileg tapasztalt szakemberei biztosítják.

A coachinghivatás

A coaching iránti igény az utóbbi években jelentősen megnőtt. Egyre több vezető és magánszemély veszi igénybe professzionális, magasan képzett coach támogatását hivatásbeli vagy privát élethelyzete változásával, vezetői kompetenciái fejlesztésével kapcsolatban. Alig van olyan vállalat, amely változásfolyamatai sikeres megoldásához ne venné igénybe a professzionális coachok munkáját.

A megrendelők, a megnövekedett igényekkel párhuzamosan, egyre igényesebbé válnak. Nagy hangsúlyt fektetnek a coach kiválasztásánál képzettségének minőségére, szakmai és személyes kompetenciájának megalapozottságára.

A rendszerszemléletű coaching

A rendszerszemléletű coaching egy megoldás -és személyiségorientált módszer, amit a résztvevők azonnal alkalmazható módon sajátítanak el a képzés során.

A rendszerszemlélet lényege, hogy a felvetett témákat nem önmagukban elszigetelten, hanem sokrétű összefüggéseikkel együtt veszi figyelembe. Jellemzője a rendkívüli eszközgazdagság és az eszközök megfelelő kiválasztásának megalapozott módszere. Ez teszi lehetővé a komplex problémák megoldását is.  Professzionális alkalmazásának feltétele a coach alapos metodikai képzettségén és mély önismeretén alapuló empatikus magatartása.

A képzés coaching gyakorlati része a Dr. Bodó házaspár 12 éve kialakított Rendszerszemléletű Business és Management, valamint Egészség és Életvezetési Coach képzésére épül.

Dr. Bodó Péter

Dr. Bodóné Horváth Valéria

A képzés elsősorban azoknak ajánlott, akik:

előítélet mentesen és megbecsülő módon fordulnak mások felé,

  • a businesscoach-hivatást alkalmazottként vagy önálló vállalkozásban magas szinten kívánják művelni,
  • teljes körű, önállóan, alkalmazható coachingtudást kívánnak szerezni,
  • a gyakorlatra nagy hangsúlyt fektetnek,
  • a saját személyiségüket is erősíteni, fejleszteni kívánják.

A képzésről részletesen a február 25-én megtartásra kerülő Online Info Rendezvényen is tájékozódhattok: ITT.

Információk, tanterv és felvétel a képzésre:

www.uni-sopron.hu

www.bodo-training.co

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Szerkesztőségi, független vagy márkázott podcastok, videók, dokusorozatok versenye.

hirdetés