hirdetés
hirdetés
hirdetés

Grow with Google

A Google mostantól nemcsak jó barát, de jó oktató is

A Grow with Google magánszemélyeknek, fejlesztőknek, vloggereknek, tanároknak, szakértőknek és vállalkozásoknak is online/offline kurzusokat kínál.

Új oktatási programot indít Magyarországon a Google. A Grow with Google platform a CEE régióban elsőként, és Németország után Európában másodikként nálunk jelenik meg, és a techcég, valamint partnereinek összes digitális képzési lehetőségét magában foglalja. Kezdve az önfejlesztésről szóló online és offline előadásoktól, a digitális írástudás alapjainak elsajátításán át, az üzleti növekedésig. A Google új programja sokaknak hasznos lehet, legyen szó magukat digitális téren képző magánszemélyekről, tanárokról, nonprofit szervezetekről, vloggerekről vagy kisvállalkozásokról. A teljes képzési paletta itt érhető el.

Boros Botond, a Google magyarországi marketingvezetője úgy vélte, a hazai piac „jól reagál a digitális innovációra”, ennek is köszönhető, hogy a már korábban létrehozott és továbbra is működő Digital Workshop program mellett fokozzák a jelenlétüket az oktatás terén. Bíró Pál, a Google magyarországi vezetője szerint a Digital Workshop „elsődleges célja, hogy csökkentse a magyar munkaerőpiac szükségletei és a lakosság digitális képességei közötti eltérést” ingyenes képzések és konzultációk révén.

A Digital Workshop lehetőségeit eddig harmincötezer kis- és középvállalkozás vette igénybe online képzés formájában, de a Google száz workshop és négyezer személyes konzultáció révén is segítette a tanulni vágyókat huszonhat városban. A 2018-as év végéig további húszezer KKV elérését célozzák meg a programokkal, amelyekre már harmincöt városban lehet jelentkezni.

A bejelentést egy sajtóbeszélgetésen tették meg, ahol Jacquelline Fuller, a Google alelnöke és a vállalat karitatív szervezete, a Google.org elnöke is felszólalt. Ő elsősorban az anyavállalat jótékonysági tevékenységéről beszélt: mint mondta, a Google-nél küldetésüknek tekintik, „hogy kitaláljuk, miként jussanak el a digitális gazdaság csodálatos lehetőségei mindenkihez, beleértve a hátrányos helyzetű embereket is. A Google.org-nál ezzel foglalkozunk, globális szinten.”

A cikk eredeti verzióját itt olvashatjátok.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés