hirdetés
hirdetés
hirdetés

Futureal Budapest ONE Business Park

65 ezer négyzetméternyi well-being

A munkaerőhiány átalakítja a bérlői igényeket, emiatt új, belvárosközeli területeken terjeszkedik a budapesti irodapiac. Ennek első lépéseként, Őrmezőn olyan környezetbarát irodakomplexum épül, amely már a dolgozók közérzetét és egészségét is javítja.  

Továbbra sem csökken a kereslet a hazai irodapiacon az A+ kategóriás épületek iránt, tavaly az üresedési ráta történelmi mélypontnak számító nyolc százalékra süllyedt. Idén az irodabérlési lázat tovább fűti, hogy számos bérlő új, korszerűbb és magasabb színvonalú irodába tenné át székhelyét.

Nem mindegy, milyen környezetben ülünk

„A tehetséges munkaerő megtartása és megszerzése már az irodaválasztásnál is kiemelt szempont. Ennek következtében az irodabérléssel kapcsolatos döntéseknél a HR-szakemberek szerepe kulcsfontosságúvá válik.  Egy irodai dolgozó, karrierje során közel ötvenezer órát ül a munkahelyén, így a számukra kínált szolgáltatások és munkavállaló-központú megoldások döntőek lehetnek egy állásajánlat elfogadásánál.” – mondta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.

Őrmezőn, Magyarország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjában valósul meg a Futureal-csoport eddigi legnagyobb irodafejlesztési projektje, a több mint hatvanötezer négyzetméteres Budapest ONE Business Park. Az irodai dolgozók elvárásainak megfelelően, a Budapest ONE közel huszonötezer négyzetméteres első üteme is már kétezer-hatszáz négyzetméter kereskedelmi és szolgáltatóegységet, tágas zöldövezetet és négyszáznyolcvan férőhelyes mélygarázst biztosít az iroda leendő több ezer dolgozójának. Az irodapark első ütemét 2019 második felében adják át. A komplexumtól mindössze pár perc sétára valósul meg az Etele Plaza is, amely az ország harmadik legnagyobb szórakoztató- és bevásárlóközpontja lesz. A különleges megjelenésű, háromszintes épületben kétszáz üzlet kap helyet.

Well-being – WELL Building

A Budapest ONE irodaház az elsők között szerezte meg a nemzetközi WELL Building Platina előminősítését, amelynek célja, hogy olyan irodaházak épüljenek, amelyek a környezetvédelem mellett az ott dolgozók egészségére, közérzetére és komfortérzetére is kedvező hatással vannak. Ennek megfelelően a Futureal irodaparkjában rendszeresen ellenőrzött ivóvíz, meditációs szoba, tusolóval felszerelt biciklitároló, fitnesztermek, illetve egy, a tetőn kialakított budai panorámás futópálya várja a dolgozókat. A szalagépületnek tervezett irodaház belsejében található fél hektáros nyitott köztér szökőkutakkal és egyedi kialakítású zöldterületekkel válik hamarosan közkedvelt találkozóhellyé.

„A folyamatban lévő bérlői tárgyalások azt mutatják, hogy a Budapest ONE-projekt nemcsak a hagyományos dél-budai bérlőket vonzza, hanem olyan cégeket is, amelyek jelenleg a belvárosban, illetve a Váci úti irodafolyosón működnek. A helyszín ugyanis remekül megközelíthető a pesti oldalról ugyanúgy, mint a budai hegyekből, ezért tökéletes színtér a több-lokációs nagycégek irodakonszolidációjára is.” – tette hozzá Tatár Tibor.

Nézd meg te is a készülő irodaház látványterveit!

További képekért kattints!

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Meghosszabbított nevezési határidő: május 31.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Hosszabbított nevezési határidő: június 1.

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én: Nemzetközi PR vezetők esettanulmányai és vacsora az ICCO elnökségi tagjaival

Játssz komolyan! – LEGO® SERIOUS PLAY® workshop: Legózz a fejlődésért, legózz a flow élményért! Három LEGO® SERIOUS PLAY® workshop egy napon, válaszd ki a saját témádat! Időpont: június 14.

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés