hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változás

15 év után elmarad a Zukunft Personal Hungary

Közép-Kelet-Európa legnagyobb HR szakkiállítása, a Zukunft Personal Hungary átalakul, és ennek jegyében a spring Messe Management GmbH a 2019. novemberi eseményt nem rendezi meg. Réh Ágnes, aki a kezdetektől volt a Personal Hungary projetkmenedzsere, a HR Fest csapatában folytatja.

A cél, hogy a HR-piac igényeit még jobban figyelembe vegyék, a jövőre összpontosítsanak, és ennek tükrében jelenjenek meg egy új típusú rendezvénnyel – fogalmaztak szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A rendezvény átalakításának fókuszában a folyamatosan változó munka világának adaptálása lesz, melyek speciális termékmegoldásokat biztosítanak majd partnereink részére. „Fontos, hogy a digitalizációt pozitív változássá alakítsuk, az emberekre összpontosítva. Ez a feladat óriási kihívást jelent mind a munkavállalók, mind a munkáltatók és a vezetők számára. A spring Messe Management-et az innováció és a HR trendek követése jellemzi, ezért a magyar piacra vonatkozó új tudás- és élményközpontú események megvalósítására törekszik új kapcsolatépítési lehetőségekkel” írják.

Réh Ágnes, aki a kezdetektől, 15 éven keresztül volt a Personal Hungary projetkmenedzsere, a HR Fest csapatához igazolt át. A HR Fest csapata – immár Ágival kibővülve – „azon is dolgozik ezentúl, hogy jövő áprilisban egy erős, megújult, a Personal Hungary értékeire épülő esemény születhessen újjá"  – írják friss Facebook-posztjukban.

„Nagy öröm, hogy Réh Ági mostantól a csapatunkat erősíti. Régóta ismerjük és tiszteljük egymás munkáját, 'versenytárs' eseménygazdaként is mindig nagyon jó maradt a kapcsolat, ami külön érték. Welcome Ági, szuper dolgokat fogunk együtt csinálni! – osztotta meg saját Facebook-oldalán Tóth Gergely, a HR Fest társalapítója.

(forrás: Facebook)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztalbeszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIN-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés